• 1

pulsar, pulsar consulting

Ons Dienstenaanbod

 

DE JUISTE IT PARTNER VINDEN MAAKT HET LEVEN MAKKELIJKER

 

U bent op zoek naar IT oplossingen van hoge kwaliteit, waardoor U kosten kan besparen en U een betere service kan geven? Associeer uzelf met de juiste partner om uw IT te beheren.

Sinds 1998, Pulsar is bekend als een professioneel IT bedrijf dat custom B2B oplossingen in de volgende domeinen aanbiedt:

 

 

Beschrijving van de verschillende diensten:

Onze B2B activiteiten starten met de Diagnose, d.w.z. in chronologische volgorde, de inventaris van de bestaande IT, een analyse van de behoeften, een gap-analyse (wat mist de klant om zijn bedrijf in de best mogelijke manier te dienen), een business analyse (definitie van de vereisten), advies en aanbevelingen.

Dan volgt het onderzoek van Standaard software op de markt, die aan de behoeften van de klant zouden kunnen voldoen. Dit bevat de functionele aspecten, alsook infrastructuur en onderhoud.

Uiteindelijk gaan we naar de kernactiviteiten van Pulsar: aangepaste IT ontwikkeling. En dit in overeenstemming met de behoeften van de klant, van software interfaces, modules of complete software, rekening gehoudend met de resultaten van de vorige fasen. Dit bevat ook het meerjarig onderhoud van deze modules en software, alsook hosting en infrastructuur.

De volgende domeinen tonen het moderne IT dat Pulsar aan zijn klanten kan aanbieden: web en mobiele applicaties, eCommerce, SEO (optimisatie van visibiliteit op internet), enz.

Het laatste domein, de "laatkomers" van Pulsar: Tools & Producten. Deze zijn software specifiek ontwikkeld voor een klant of voor intern gebruik, en die daarna verkoopbare software wordt om aan andere klanten ment een licentie te verkopen. 

Ontdek ook onze algemeen aanbod hier

 

Heeft u een of meer van de volgende problemen:

  • Denkt u dat informatica uw business kan verbeteren en u geld helpt te besparen, maar u hebt expertise nodig om dat te doen?
  • Denkt u dat de huidige informatica zo ruim is dat u al bestaande tools moet vinden en gebruiken om uw activiteiten te ondersteunen, in plaats van het wiel opnieuw uit te vinden?
  • Hebt u genoeg van investeren in never ending en dure IT-projecten? Heeft uw bedrijf sommige specifieke IT behoeften die om gespecialiseerde ontwikkelingen vraagt, zonder de controle hierover te verliezen?
  • Hebt u documentatie en transparatie nodig voor uw IT?
  • Hoort u overal over het gebruik van het mobiel en het web als verkoopskanaal? Zou u dat ook graag gebruiken? Of wilt U uw bedrijfsimago op internet verbeteren?
  • Zou u uw toepassingen ook op uw smartphone of uw tablet gebruiken?
  • Misschien komt een van onze producten overeen met uw bedrijsbehoeften en wilt U meer informatie?

 

De juiste IT partner vinden maakt het leven makkelijker!

  • Verhoog uw prestaties.
  • Optimaliseer uw activiteiten.
  • Focus op uw business.

Stuur uw aanvraag nu en geniet van een uitzonderlijk voorstel: eerste analysevergadering GRATIS! (2 uur inventaris van uw huidige informaticasystemen en analyse van uw behoeften)